LÁTOGATÁS NOSZVAJON A THUMMERER PINCÉSZETBEN ÉS A MAGTÁR ÉTTEREMBEN
Szarvasgombás nyári babsaláta
Pisztráng, uborka, majonéz
Gyöngytyúk comb, szegfűgomba, burgonya
Marhafartő, gratin burgonya, gyökérpüré
Őszibarack, mogyoró
1.
2.
pisztráng filé bőr nélkül. 1-1 arányú cukor-só keverékében egy éjszaka.lemosni, szárítani. szőlőmagolajjal megkenni. 45 fokon 15 percig gőzölni
kapros uborka relish
aszalt paradicsom olajjal készült majonéz
pisztráng bőr besózni, két beolajozott zsírpapír közé tenni és 200 fok 40-45 perc
gyöngytyúk: 7 %os sóoldat. 90 fok 9 óra. zsályás jus, pirított szegfűgomba
zsálya chips: zsálya levelet 130 fokos olajban megsütni. tálalás előtt 90 fok 20 perc sütő
a formázott burgonyát 83 fokos vízben, kézpróbáig sous videáljuk. tálalás előtt vajon átforgatjuk
4.
marha fartő: kérgesítés után 59 fokos maghőmérséklet 9 óra
THUMMERER BIKAVÉR
5.
konzerv őszibarack-almalé felfőzni, turmixolni
tojássárgája, cukor 84 fok, barack, citromlé zselatin
mogyorókrém: 300g tejszín, 40g cukor, felfőzni. 4 tojássárgája- 84 fokig sűríteni.65 g mogyorókrém, 3 g zselatin
30 perc hűtő-zsákból kinyomni
NOBILIS AMICUS
VAGY
HÉTSZŐLŐ ASZÚ
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése