VACSORA A BELGA GAZDASÁGI KÖRÖK KÉPVISELŐINEK...
KACSAMÁJ TERRINE KARAMELLIZÁLT FÜGÉVEL, CITROMOS ALMA PÜRÉVEL ÉS SALÁTÁVAL
CSIRKEPAPRIKÁS TOJÁSOS GALUSKÁVAL
SOMLÓI GALUSKA
1. a kacsamáj terrine-t a libamáj vacsoránál látott tokajis libamájkrémhez hasonlóan készítettük el. a citromos almapürét is a libamáj vacsoránál látottak alapján gyártottuk. nekünk ízlik ez a párosítás.....
a fügét négybe vágtuk és pici mézzel meglocsoltuk. forró sütőben karamellizáltuk.
pici mézet a füge levével és pici vörösborral kikevertünk.
a fügét négybe vágtuk és pici mézzel meglocsoltuk. forró sütőben karamellizáltuk.
pici mézet a füge levével és pici vörösborral kikevertünk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése